ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Το νησί της Κέρκυρας διαθέτει μερικές από τις πιο όμορφες και πιο ειδυλλιακές παραλίες του Ιονίου πελάγους. Μερικές από τις πιο φημισμένες παραλίες της περιοχής μας μπορείτε να δείτε παρακάτω.

ΚΑΒΟΣ

Μεγάλη με αμμώδης παραλία και καθαρά και ρηχά νερά. Είναι πλήρως οργανωμένη και θα βρείτε μεγάλη ποικιλία εστιατορίων, fast food & μπαρ. Επίσης θα βρείτε να κάνετε πολλά θαλάσσια σπορ.

ΙΣΣΟΣ

Παραλία με χρυσή άμμο και τεράστιους αμμόλοφους και ρηχά καθαρά νερά.Θα βρείτε ομπρέλες και ξαπλώστρες και υπάρχει beach bar.

ΓΛΥΦΑΔΑ

Παραλία με πολύ λεπτή χρυσή άμμο, τα καταγάλανα νερά της βαθαίνουν ομαλά, είναι πλήρως οργανωμένη με αρκετά beach bar και snack bar. Επίσης θα βρείτε να κάνετε πολλά θαλάσσια σπορ.

ΜΑΡΑΘΙΑΣ

Βρίσκεται στο νοτιοδυτικά της Κέρκυρας στο χωριό Μαραθιάς. Μεγάλη αμμώδης παραλία με ρηχά και πεντακάθαρα νερά. Είναι πλήρως οργανωμένη με αρκετά beach bar και snack bar. Θα βρείτε να κάνετε πολλά θαλάσσια σπορ.

ΑΓΙΟΣ ΓΟΡΔΙΟΣ

Βρίσκεται στο δυτικά της Κέρκυρας με καταπληκτικό φυσικό περιβάλλον, έχει ρηχά καταγάλανα νερά και πλατιά χρυσή αμμουδιά. Είναι πλήρως οργανωμένη με αρκετά beach bar και snack bar. Θα βρείτε να κάνετε πολλά θαλάσσια σπορ.

ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ

Παραλία με άμμο και χαλίκι, διαθέτει πολύ όμορφο φυσικό περιβάλλον και έχει καθαρά και ήρεμα γαλαζοπράσινα νερά. Εϊναι πλήρως οργανωμένη και θα βρείτε πολλά εστιατόρια, snackbar και beach bar.

ΣΙΔΑΡΙ

Μεγάλη και αμμώδης η παραλία στο Σιδάρι εκτείνεται κατά μήκος του κεντρικού δρόμου κάτω από το ομώνυμο τουριστικό θέρετρο στις βόρειες ακτές του νησιού. Βρίσκεται ανάμεσα στο λιμανάκι και το περίφημο Κανάλι της Αγάπης, ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα σε όλο το νησί. Η παραλία στο Σιδάρι είναι πλήρως οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες στο μεγαλύτερο μέρος της. Σε απόσταση αναπνοής θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από μπαρ, εστιατόρια, καφετέριες και τουριστικά μαγαζάκια. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να κάνετε θαλάσσια σπορ

ΜΠΑΡΜΠΑΤΙ

Η παραλία είναι στρωμένη με λευκό, μικρό, στρογγυλό βότσαλο, μέσα και έξω από το νερό και είναι αρκετά μεγάλη σε μήκος. Στην παραλία θα βρείτε ομπρέλες και ξαπλώστρες προς ενοικίαση, μπροστά από τα δεκάδες beach bars, τα ταβερνάκια και τα snack bars που βρίσκονται δίπλα στο κύμα. Μπορείτε επίσης να διασκεδάσετε με θαλάσσια σπορ που είναι διαθέσιμα στην παραλία.

elGreek